Managed hosting door True

ABC Soft distribueert BitDefender ook in Nederland

 

De anti-virus software BitDefender 8 is vanaf nu ook beschikbaar op de Nederlandse markt. De van oorsprong Belgische leverancier ABC Soft gaat de software in Nederland distribueren via de onlangs geopende Amsterdamse vestiging en een aantal resellers.

BitDefender 8 beschermt een computer permanent en filtert alle toegangswegen van virussen. Elke drie uur vindt een automatische update plaats. Een bootable cd maakt het mogelijk om de pc veilig te starten en te ontsmetten. Bovendien is het pakket gedurende 2 jaar voorzien van gratis updates en upgrades.

E-mail, internetverkeer en uitwisseling worden per instant messengers beschermd. De firewall zorgt er onder andere voor dat internettoepassingen worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze echt zijn. Daarnaast kan de veiligheidsoplossing - wanneer een bestand bijvoorbeeld probeert zich door Internet Explorer te laten verkennen - deze poging identificeren en de uitvoering van het programma blokkeren.

De antispam-functionaliteit van BitDefender 8 werkt met alle beschikbare instant messengers. Er worden vijf filteringstechnieken toegepast:
1. De module witte / zwarte lijst maakt het mogelijk te bepalen welke afzenders worden aanvaard en welke worden geweigerd.
2. De heuristische module bekijkt de spam-kenmerken van een bericht.
3. De bayesische module maakt het mogelijk om de filtering van e-mails te personaliseren.
4. De Charset Filter module filtert de berichten die Aziatische en Cyrillische karakters bevatten.
5. De URL Filter module identificeert e-mails die worden verzonden vanaf bekende spamsites.

De technische steun wordt door een team van professionals gewaarborgd. Zij verzorgen nauwkeurige virusinformatie en ondersteuning bij de installatie en het gebruik van BitDefender:
-telefonisch en via e-mail; van maandag tot en met vrijdag.
-via online chat, in rechtstreeks contact met een gekwalificeerde technicus; altijd beschikbaar.

Momenteel is BitDefender onder andere verkrijgbaar bij Mediamarkt voor €49,99. Naast deze Pro-versie is ook een standaard versie te koop voor €29,99. Het aantal Nederlandse resellers zal de komende tijd verder worden uitgebreid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/603389). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.