Managed hosting door True

Ron de Mos stopt als directeur CGI Nederland

Dirk de Groot wordt nieuwe businessunit-leider

 

Computable Awards 2016, winnaar Ron de Mos van CGI

Ron de Mos als winnende ceo tijdens de Computable Awards 2016.

Ron de Mos stapt op bij dienstverlener CGI Nederland. De senior vicepresident en general manager gaat na een carrière van 38 jaar met pensioen. De Mos, vorig jaar uitgeroepen tot ceo van het jaar bij de Computable Awards 2016, wordt opgevolgd door Dirk de Groot. De nieuwe man zal als businessunit-leider rapporteren aan Doug McCuaig, president van Centraal-, Oost- en Zuid-Europa.

Ron de Mos vervulde 38 jaar senior management-functies in de ict-wereld. De Mos: ‘Na een lange carrière in de it-industrie, waarin ik de laatste vijf jaar heb mogen bouwen aan CGI in Nederland, is het moment gekomen om mij te richten op andere zaken zoals mijn familie of meer maatschappelijke organisaties waar ik actief ben.’

Doug McCuaig roemt het leiderschap van De Mos en benoemt expliciet zijn bijdrage aan de Nederlandse organisatie alsmede het vormgeven van de Shell-businessunit.
‘De volgende fase bij CGI Nederland zal worden ingezet door Dirk de Groot, samen met het managementteam en CGI-members. De Groot kan bouwen op zeventien jaar ervaring in de it-industrie en heeft de laatste vijftien jaar van zijn carrière bij CGI succesvol vormgegeven.

In zijn laatste rol was De Groot als vicepresident verantwoordelijk voor de sector Transport, Post & Logistiek bij CGI Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5997349). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.