Managed hosting door True

Net2Phone daagt Cisco voor de rechter

 

HAARLEM - Net2Phone, een provider van technologie voor het sturen van telefoongesprekken over het internet, daagt Cisco voor de rechter.

Net2Phone beschuldigt de internetgrootmacht er onder meer van dat het op onterechte gronden contracten heeft verbroken, handelsgeheimen heeft gestolen en oneerlijk concurrentie heeft gepleegd.   Cisco ontkent de aantijgingen van Net2Phone in alle toonaarden. Volgens de leverancier van routers en switches probeert het bedrijf de schuld ten onrechte in de schoenen van Cisco te schuiven, terwijl in werkelijkheid het product van Net2Phone - de ’internettelefoon’ - een flop is gebleken. "Het is kennelijk een poging om een zakelijke uitglijder goed te maken met het aanspannen van een rechtszaak", aldus een woordvoerder van Cisco in The Wall Street Journal.   Overigens meldt de zakenkrant op basis van gesprekken met ingewijden dat Net2Phone met het winnen van de rechtszaak een schadebedrag kan opstrijken van 700 miljoen dollar. Dit is ruim twee keer zoveel als de totale marktwaarde van het bedrijf.   Marten Dijkstra

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5904). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.