Managed hosting door True

Omzet Internet Security Systems groeit 15 procent

 

Internet Security Systems (ISS) (heeft in het eerste kwartaal van 2005, dat eindigde op 31 maart 2005, een omzet gerealiseerd van ruim 76miljoen dollar.

Dit is een stijging van 15 procent vergeleken met het eerste kwartaal van 2004, toen de omzet ruim 67 miljoen dollar bedroeg. De nettowinst volgens GAAP bedroeg in het eerste kwartaal van 2005 bijna 8 miljoen dollar of 16 dollarcent per aandeel. In het eerste kwartaal van 2004 was deze GAAP-winst nog ruim 5 miljoen dollar of 10 dollarcent per aandeel.

De nettowinst - niet-GAAP - bedroeg in het eerste kwartaal van 2005 ruim 9 miljoen dollar of 19 dollarcent per aandeel, vergeleken met ruim 6 miljoen dollar of 13 dollarcent per aandeel in het eerste kwartaal van 2004.

‘Internet Security Systems blijft groeien,’ zegt Tom Noonan, bestuursvoorzitter, president en CEO van Internet Security Systems. ‘In dit sterke eerste kwartaal van 2005 introduceerden we Proventia 400, G2000 Intrusion Prevention Appliances en Proventia Desktop. Met deze nieuwe producten geven we verder vorm aan onze groeistrategie voor het Proventia Enterprise Security Platform. ISS gaat door met het leveren van nieuwe, innovatieve oplossingen voor de preventieve beveiliging van bedrijven.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/588249). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.