Managed hosting door True

Eerste kwartaalcijfers Business Objects

 

Business Objects, leverancier van business intelligence (BI-) oplossingen, heeft de resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal van 2005.

De omzet in het eerste kwartaal van 2005 kwam uit op $248,8 miljoen, 15 procent hoger dan een jaar eerder. De wereldwijde inkomsten uit licenties bedroegen $115,2 miljoen. De winst per aandeel kwam uit op 16 dollarcent. De proforma winst per aandeel bedroeg 24 dollarcent.

‘We zijn dit jaar zeer goed begonnen en zetten daarmee de continue groei door ,‘ zegt Bernard Liautaud, chairman and chief executive officer. ‘Uit de cijfers blijkt ook dat BusinessObjects XI een succes is. Zo kort na de introductie is er al voor $15 miljoen aan licenties verkocht.’

Arjen Koonings, countrymanager Business Objects Nederland: ‘Wij hebben het afgelopen kwartaal opnieuw betere resultaten geboekt dan vorig jaar. Dat zien we ook terug in Nederland waar we in het eerste kwartaal contracten hebben afgesloten met onder andere Intergamma, LeasePlan, NS Stations, T-Mobile en KPN.com.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/587640). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.