Managed hosting door True

Watermark nieuwe eigenaren en management

 

Een nieuw management team mag vanaf vandaag de leiding geven over Watermark, een bedrijf dat oplossingen op het gebied van onder andere ERP en CRM implementeert. Het team zal bestaan uit Tom Stolk als nieuwe CEO en Frank van der Woude als nieuwe COO.

Zowel Stolk als Van der Woude hebben uitgebreide ervaring in senior managemet posities in internationale software en service business bij Fujitsu, Philips en Imtech. De investeerders zijn ABN AMRO Capital en Prime Technology Ventures.

Er zal geld beschikbaar worden gesteld om Watermark’s marktpositie te versterken voor zowel SSA-Global als Microsoft Business Solution business in Europa.

Tom Stolk is blij met zijn nieuwe functie. ‘Watermark heeft een uitstekende marktpositie en een goed imago met zowel de Microsoft Business Solution- als de SSA Global-producten. Watermark heeft mensen van wereldklasse in dienst die zowel op lokaal als op nationaal niveau aan het werk zijn. Het nieuwe management team zal voortbouwen op de gevolgde strategie als een concurrerend pan-Europees bedrijf dat hoogwaardige oplossingen biedt voor onze markten. De bedrage van twee sterke financiële partners geeft ons de mogelijkheid om onze strategische doelen te bereiken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/577200). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.