Managed hosting door True

Funkwerk lanceert partnerprogramma op TINE

 

Funkwerk Enterprise Communications, onderdeel van Funkwerk AG, start een partnerprogramma voor alle resellerpartners in Nederland. Doel van het programma is partners optimaal te ondersteunen en hen in staat te stellen hun doelgroepen nog beter van dienst te zijn.

Op The ICT & Networking Event (TINE), van 19 tot en met 21 april 2005 in de RAI in Amsterdam, zal het nieuwe programma officieel gelanceerd worden. Het initiatief is onderdeel van een internationaal programma voor partners van Funkwerk Enterprise Communications.

Funkwerk Enterprise Communications is fabrikant van professionele netwerk access- en ICT-oplossingen voor bedrijven, overheden en carriers. Onder de merknaam Bintec levert het remote access routers en VPN gateways en onder de naam Artem wireless LAN-producten. Elmeg is de merknaam voor de telecomoplossingen van Funkwerk.

Met het nieuwe resellerprogramma ondersteunt Funkwerk Enterprise Communications zijn partners op het gebied van sales-gerelateerde doelen. Het voorziet in vijf verschillende categorieën: VPN Access Star, Wireless Star, Telecom Star, Listed Reseller en All Stars Partner. Deze laatste categorie is voor resellers die in alle kennisgebieden van Funkwerk zijn getraind (VPN, wireless en telecom). Afhankelijk van de categorie en de behaalde omzet beloont Funkwerk zijn resellers met een bonus voor behaalde omzet.

Wolfgang Harderich, chief sales officer van Funkwerk Enterprise Communications en verantwoordelijk voor de Nederlandse markt, benadrukt het belang van resellers voor Funkwerk: ‘In heel Europa behalen we op dit moment significante groeicijfers die we voor een belangrijk deel te danken hebben aan onze partners. Het nieuwe partnerprogramma van Funkwerk Enterprise Communications in Nederland is met opzet eenvoudig en duidelijk en legt de nadruk op veel voordelen voor resellers. Op deze manier is het een goede verkoopstimulans voor ons allemaal.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/570768). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.