Managed hosting door True

CCS kiest voor nieuwe directiestructuur

 

Directie

Softwareleverancier Combined Computer Services (CCS) verandert per direct de directie. Eind vorig jaar nam Avedon een aandelenbelang in CCS. Nu zegt de organisatie zich verder te willen voorbereiden op internationale groei, de huidige directeur zal zich hier op gaan richten.

CCS is softwareleverancier in de verzekeringssector voor onder andere claimmanagement, polis administratie en risicomanagement. De organisatie heeft ervoor gekozen om per direct een herschikking van directietaken door te voeren, ze kiezen voor een nieuwe directiestructuur. Hierbij zal de directie gevoerd worden door Pieter-Paul van Beek (algemeen directeur), Jan van der Struik (commercieel directeur, in april 2015 overgestapt van NN), Jan Bakker (operationeel directeur) en Koen van Kooperen (financieel directeur). De huidige directeur, Menno Oerlemans, gaat een internationale adviestak oprichten, specifiek bedoeld voor consultancy aan raden van bestuur. Ook zal Oerlemans onderzoek gaan doen naar strategische innovatie.

Volgens CCS is de reactie op de productontwikkelingen voornamelijk positief. Het bedrijf merkt een verschuiving van de vraag bij klanten van concrete producten en oplossingen naar adviezen op it-gebied en bedrijfsstrategie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5668975). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.