Managed hosting door True

Mamut, Dell en Microsoft sluiten MKB-verbond

 

Softwareleverancier Mamut ASA levert samen met Microsoft en Dell een complete bedrijfssoftwareoplossing voor kleine bedrijven tot 50 medewerkers.

Dit gezamenlijke aanbod speelt in op de behoeften van het MKB. Deze klanten willen een geïntegreerde oplossing die hun bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt en tegelijkertijd het rendement van ICT-investeringen vergroot. De samenwerking is gebaseerd op het Small Business Concierge-initiatief van Mamut en Microsoft. Dit gezamenlijke initiatief integreert gebruikersvriendelijke bedrijfssoftware met value-added services tegen een aantrekkelijke prijs.

‘Kleinere bedrijven willen oplossingen en producten die de productiviteit verhogen, besluitvorming versnellen en samenwerking met leveranciers en klanten vergemakkelijken,’ zegt Robert Blaas, brand marketing manager enterprise Benelux bij Dell. ‘En dit alles binnen een geïntegreerde oplossing. Dell, Microsoft en Mamut hebben dezelfde strategie om klanten hoogwaardige oplossingen te bieden, die gebruikers waar voor hun geld geven en zorgen voor een snelle return on investment.’

De instapoplossing omvat hardwareoplossingen van Dell, Microsoft Office 2003 en Mamut Business Software, inclusief accounting, CRM, salesforce, logistiek en e-commerce. De oplossing biedt ook complete klantenservice om alle MKB-behoeften in te vullen. Verder kan de oplossing uitgebreid worden met Small Business Server van Microsoft.

‘De meeste kleine bedrijven willen ’all in one’-oplossingen met accounting, CRM, salesforce en e-commerce, en gaan ervan uit dat dit ook in een geïntegreerde oplossing wordt aangeboden,’ zegt Eilert Hanoa, CEO van Mamut ASA. ‘Door de combinatie van de hardware-expertise van Dell met de Small Business Concierge kunnen klanten hun dagelijkse activiteiten vereenvoudigen en de effecten van investeringen in hardware, software en service vergroten.’

Mamut en Microsoft tekenden in juni 2004 een intentieverklaring om hun samenwerking te versterken en samen te werken met value-added resellers om kleine bedrijven in Europa Small Business Concierge te leveren. Dit initiatief onderstreept de ambitie om MKB-organisaties tot 50 medewerkers samen met Microsoft complete softwareoplossingen te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.dell.nl/mamut of www.mamut.nl/dell. Het aanbod is geldig tot 31 mei 2005.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/562705). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.