Managed hosting door True

WRQ kiest Dupaco als distributeur

 

WRQ heeft met ingang van 12 april Dupaco als distributeur aangesteld. Dupaco zal de WRQ Reflection-software via haar resellernetwerk gaan verkopen.

WRQ Reflection software biedt een lijn van terminal emulatie, pc X-server en SSH security-producten. Daarnaast zal WRQ in mei haar complete SSH-productlijn herintroduceren onder de Reflection for Secure IT vlag.

WRQ heeft zich geruime tijd georiënteerd op de keuze van een distributeur. Ton Musters, WRQ Benelux zegt over de keuze van Dupaco het volgende: ‘Dupaco is een kwalitatief hoogstaande organisatie met een uitgebreid netwerk aan resellers. Vanaf de eerste dag hebben ze op ons indruk gemaakt door hun marktbenadering. WRQ verwacht van haar distributeur kwaliteit en focus, daarnaast willen we groeien. Met Dupaco denken we de juiste partner gevonden te hebben.’

‘WRQ Reflection is een prima aanvulling op ons productportfolio,’ zegt Bart van Rheenen, algemeen directeur van Dupaco. ‘Dupaco heeft resellers die flankerende producten inkopen bij Dupaco en nu kunnen wij WRQ Reflection in een combinatie aanbieden aan deze klanten. Daarnaast is er bij klanten van WRQ behoefte aan andere door Dupaco gedistribueerde diensten of producten waardoor er voor ons ook groeimogelijkheden zijn. Zo wordt er uitstekend invulling gegeven aan de groeidoelstellingen van WRQ en Dupaco.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/561347). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Maakt WRQ wel de juiste keuze?? Op 25 februari 2005 lees ik de de reactie van Dupaco op het wegvallen van een lijn Axel naar GMT. "Directeur Bart van Rheenen van Dupaco is daar echter niet van onder de indruk: "De producten die GMT in zijn assortiment heeft opgenomen worden al 15 jaar gemaakt. Deze lijnen stonden bij ons op de nominatie om geschrapt te worden, omdat thin client een neergaande markt is, evenals terminal emulatie."

Peter

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.