Managed hosting door True

Netsize benoemt nieuwe countrymanager Benelux

 

Netsize, Europees levernacier van mobiele producten en diensten voor zakelijke toepassingen, mobile marketing en entertainment, heeft Peter Egberts benoemd tot countrymanager Benelux. Egberts gaat in deze functie leidinggeven aan het Benelux-team van Netsize, dat bestaat uit 22 medewerkers.

In Nederland is Netsize onder Egberts flink gegroeid. Hij hoopt dan ook in België dezelfde successen te boeken. Egberts was tot nu toe werkzaam bij Netsize als salesmanager en als countrymanager Nederland. Daarvóór was hij in dienst van kabelbedrijf UPC als supervisor consumer market en werkte hij als zelfstandig ondernemer.

Met de benoeming van Egberts gaat Netsize de activiteiten in de Benelux verder bundelen. Hierdoor wordt de gezamenlijke marktaanpak van de twee businessunits bevorderd. In het kader van deze strategie is Ivano Ginevro, die tot nu toe werkzaam was als regional director Noord-Europa, benoemd tot head of Europe. Hij wordt verantwoordelijk voor alle Europese activiteiten en treedt toe tot het directiecomité en de Raad van Bestuur van Netsize Group.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/560777). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.