Managed hosting door True

ISIT eerste gecertificeerde SE VAR van EMC

 

ISIT, onafhankelijk specialist in storage-integratie, is als eerste bedrijf in Nederland gecertificeerd als Service-Enabled Value Added Reseller (SE VAR) van EMC-producten en -diensten en treedt daarmee toe tot het Authorized Services Network Partner Program van EMC.

ISIT mag als Authorized Customer Services Partner zelfstandig de EMC-producten uit de Centera- en Clariion-lijn implementeren en onderhouden. SE VAR’s hebben toegang tot alle tools, processen en methodologieën van EMC.

Roelof Borggreve, algemeen directeur van ISIT: ‘Deze certificering is een belangrijke erkenning voor ISIT. Wij zijn hierdoor, als enige reseller in de Benelux, in staat een full-service pakket te bieden voor de implementatie en het onderhoud van geïntegreerde online storage, backup & recovery en archiveringsomgevingen van EMC. Groot voordeel voor onze klanten is dat zij vanaf nu nog maar één aanspreekpunt hebben voor het hele traject.’

Frans Rahms, country manager EMC Nederland: ‘Nu storage in Nederland steeds meer aandacht krijgt, is een onafhankelijke storage specialist als ISIT een zeer belangrijke partner voor ons. Wij zijn blij ISIT als eerste bedrijf in Nederland te kunnen verwelkomen in het Authorized Services Network Partner Program, dat gelieerd is aan het vernieuwde Velocity Partner Programma. Deze partnerstatus stelt ISIT in staat de door hun verkochte EMC oplossingen te implementeren en in onderhoud te nemen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/560446). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.