Managed hosting door True

ion-ip gaat met Triple A samenwerken

 

ion-ip sluit een samenwerkingsovereenkomst met The Triple A Company voor de gezamenlijke ontwikkeling van portaldiensten. Deze diensten zijn gebaseerd op de advanced hosting-diensten van ion-ip en de software voor server based computing van The Triple A Company.

Vorige maand introduceerde internet en netwerk services provider ion-ip iGPS, wat staat voor ion-ip Global Portal Services. iGPS is een portaldienst die gebruikers via internet toegang biedt tot de voor hem of haar relevante applicaties en gegevens, zonder dat deze op de PC van de betreffende gebruiker zijn geïnstalleerd. iGPS is gebaseerd op de software van The Triple A Company en bevat een complete remote desktop met standaard Microsoft Office-omgeving, Adobe Acrobat Reader, Internet Explorer, virusprotectie en spamfiltering. De portal kan desgewenst worden geïntegreerd met bedrijfsspecifieke applicaties, zoals bijvoorbeeld een ERP- of CRM-systeem.

De samenwerkingsovereenkomst betekent dat beide partijen gezamenlijk aan de verbreding van de portaldiensten gaan werken. De oplossingen zijn gebaseerd op server based computing en applicatie-ontsluiting, het specialisme van The Triple A Company. Het ion-ip Advanced Hosting Centre draagt zorg voor aspecten als schaalbaarheid, veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid.

Jan van Berne, CEO van ion-ip: ‘De vraag naar mobiel werken neemt snel toe. Als je praat over productiviteitsverbetering valt er voor de meeste bedrijven een grote slag te maken als zij werknemers de mogelijkheid bieden om thuis of onderweg te werken. Met een portaldienst hebben medewerkers behalve tot hun e-mail nu immers ook toegang tot alle andere applicaties. Het openen van applicaties binnen een portalomgeving onderscheidt de Triple A Software. Vandaar onze keus voor The Triple A Company.’

Twan Deibel van The Triple A Company: ‘De opmerking “de brandweer kan naar huis” is tot op heden wel de leukste die we gehoord hebben van een van onze klanten. Was een ICT-manager voorheen vaak bezig met het blussen van brandjes, nu kan hij zich focussen op waar het echt om gaat: informatie. De combinatie Triple A Connected en Microsoft leidt tot eenduidigheid en actualiteit van informatie; ion-ip zorgt voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het netwerk, zodat de portal altijd en op een veilige manier benaderbaar is. Wat wil een onderneming nog meer om de productiviteit te verhogen?’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/559555). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.