Managed hosting door True

Hitachi tekent CommVault en MaxData op

 

CommVault Systems, leverancier van geïntegreerde enterprise-databeheeroplossingen, en Hitachi Data Systems (HDS) hebben een distributieovereenkomst gesloten. Hitachi heeft daarnaast een samenwerkingsovereenkosmt gesloten met MaxData

De meerjarige overeenkomst met Commvault houdt in dat beide partijen support, training en professional services leveren aan klanten en samen nieuwe producten en functionaliteit gaan ontwikkelen. Volgens deze overeenkomst gaat HDS de QiNetix-software van CommVault onder de naam ’Hitachi Data Protection Suite Powered by CommVault’ leveren. HDS integreert deze Hitachi Data Protection Suite in het Hitachi Business Continuity Solutions-raamwerk. Voor CommVault betekent de overeenkomst een groter bereik in de storage-markt. Samenwerken met Hitachi op het gebied van grootschalige storage-virtualisatieoplossingen opent nieuwe markten voor het bedrijf. De distributieovereenkomst vormt een aanvulling op de bestaande relatie tussen CommVault en HDS, die onder andere de levering van gezamenlijke oplossingen voor back-up zonder verstoring omvat.

Daarnaast gaat Hitachi een samenwerkingsverbond aan met MaxData, een producent van IT-hardware. Het strategische samenwerkingsverband geldt voor alle Europese MaxData-vestigingen, inclusief de Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/558883). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.