Managed hosting door True

SAP tekent eerste Nederlandse Business One partner op

 

Trimergo is als eerste in Nederland benoemd tot SAP Business One Solution Partner. Met behulp van de Solution Development Toolkit van SAP heeft het bedrijf de Project Manufacturing Software Trimergo geïntegreerd in SAP Business One.

Het resultaat is de Project Manufacturing Suite voor MKB-bedrijven die projectgestuurd werken. Met deze integrale besturingssoftware kunnen bedrijven de planning van materiaal, engineering, en capaciteit aansturen vanuit een overkoepelende project- en bedrijfsvoering.

De integratie van Trimergo en SAP Business One resulteert in een softwaresuite die projectadministratie en financiële administratie op elkaar aansluit. Projectmatige functionaliteit zoals project- en capaciteitplanning, stuklijstbeheer, voor- en nacalculatie en een project dashboard zijn geïntegreerd met processen in de backoffice, zoals accounting, inkoop, voorraadbeheer, workflow, verkoop- en relatiebeheer, facturering en document- en servicebeheer. Door interfaces met CAD- en PDM-systemen ontstaat bovendien een directe koppeling met de engineering functionaliteit. De oplossing is geschikt voor alle projectmatige bedrijven zoals scheeps-, interieur- en houtbouw, engineering, productie van transportmiddelen, off shore, constructie en apparaten- en machinebouw. De Project Manufacturing Suite zal via het bestaande kanaal van SAP Business One Partners in de markt worden gezet. Aspion Nederland en B+P Business Solutions zijn de eerste partners die de Project Manufacturing Suite aanbieden en implementeren.

Wim Schrijver, directeur van Trimergo: 'Onze klanten zijn niet alleen op zoek naar software die projectgestuurd produceren ondersteunt. Zij willen ook software die de integratie met de backoffice zeker stelt. Voor ons was het daarom belangrijk om in zee te gaan met een solide partner die wereldwijd opereert en voordurend blijft investeren in de verdere ontwikkeling van software. SAP en SAP Business One bieden ons en onze klanten de functionaliteit en de zekerheid die we zochten.'

Frog Navigation Systems uit Utrecht is het eerste bedrijf dat heeft gekozen voor de Project Manufacturing Suite. Frog ontwerpt en produceert automated guided vehicules-systemen (AGV) voor het transport van goederen tussen productie- en opslaglocaties voor onder andere Volkswagen, General Motors, Nestlé, Sony en HP. Ook is het bedrijf betrokken bij het ontwikkelen en produceren van innovatieve oplossingen voor personenvervoer zoals het Phileas-project in Eindhoven en Veldhoven. Het bedrijf koos voor de Project Manufacturing Suite vanwege de sterke focus op projectgestuurd produceren en de gebruikersvriendelijkheid. Ook het feit dat de software is afgestemd op de wet- en regelgeving van een groot aantal landen - en daardoor inzetbaar is binnen alle internationale vestigingen - was een belangrijk argument.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/555353). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.