Managed hosting door True

Cartesis introduceert nieuw partnerprogramma

 

Cartesis, de business performance management leverancier, heeft vandaag het Cartesis Alliantie Programma (CAP) en Certificatie Programma, aangekondigd. Met dit uitgebreide partner- en certificatieprogramma wil Cartesis een wereldwijd netwerk van system integrators opbouwen en uitbreiden.

Het programma is gericht op het promoten en ontwikkelen van partnerships, die bijdragen aan de licentieverkopen en zorgen voor een succesvolle inzet van business performance management (BPM) bij Cartesis’ klanten.

'Het Cartesis Alliantie en Certificatie Programma illustreert onze voortdurende betrokkenheid bij onze partners met wie we onze klanten succesvolle BPM-oplossingen willen leveren,' aldus Didier Benchimol, CEO van Cartesis. 'Onze partners leveren een belangrijke bijdrage aan ons groeiende succes. Met de introductie van CAP maken we optimaal gebruik van onze kennis en diensten, een brede en groeiende klantenkring en ons uitstekende productaanbod. Al deze facetten zijn van belang voor het ontwikkelen en behouden van succesvolle zakelijke relaties.'

CAP is een uitbreiding op het huidige Cartesis Partner Programma, dat sinds 2003 bestaat en waarvan zestien partners wereldwijd deel uitmaken. Het nieuwe programma is gericht op partners en allianties die zich specialiseren in de implementatie, projectmanagement of integratie van oplossingen op het gebied van business performance management. CAP moet de afspraken tussen partners met Cartesis vereenvoudigen, waardoor zij Cartesis-oplossingen moeten kunnen implementeren met de juiste ondersteuning en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/551328). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.