Managed hosting door True

Funkwerk breidt distributieovereenkomst met Solar uit

 

Funkwerk Enterprise Communications heeft zijn distributieovereenkomst met Solar Elektro uitgebreid. Per 1 april 2005 is Solar tevens distributeur van de Elmeg-producten van Funkwerk Enterprise Communications.

De Elmeg-productlijn van Funkwerk Enterprise Communications bestaat uit ISDN PABX-telefoonsystemen, ISDN-, DECT- en IP-telefoons en Voice over IP-oplossingen. Met de uitbreiding van de distributieovereenkomst is Solar Elektro de eerste distributeur in Nederland die het volledige productportfolio van Funkwerk aanbiedt aan zijn resellers. Dit weerspiegelt de overtuiging van Funkwerk dat de werelden van IT en telecom convergeren. Naast de telecomproducten van Elmeg omvat het portfolio ook Bintec X-Generation producten voor remote access, Bintec VPN Gateways en wireless LAN-producten die onder het merk Artem op de markt worden gebracht.

Solar Elektro heeft meer dan vijftig jaar ervaring in distributieland. Voor Solar is de uitbreiding van de distributieovereenkomst een logische stap. Arjan Kingma, productmanager Telecom, ziet nieuwe mogelijkheden door de overeenkomst met Funkwerk Enterprise Communications: ‘Met de distributie van de Bintec- en Artem-producten zetten we afgelopen najaar de eerste stap op de IT-markt. Door de ervaring die wij hebben opgebouwd in de telecomwereld is de uitbreiding van ons portfolio met de producten van Elmeg een prachtige kans.’

Ook Funkwerk Enterprise Communications is blij met de overeenkomst. Hans-Ekkehard Domröse, CEO van Funkwerk Enterprise Communications: ‘Solar is een betrouwbare partner van Funkwerk Enterprise Communications in Nederland met een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om logistieke afhandeling, service en klantgerichtheid. De uitbreiding van onze overeenkomst met de producten van Elmeg is een logische stap die goed is voor beide ondernemingen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/542511). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.