Managed hosting door True

Sharp Electronics Benelux benoemt nieuwe president

 

Evert Jan van Schuppen is na een jaar vice president geweest te zijn verkozen tot president van Sharp Electronics Benelux.

Van Schuppen volgt hiermee Kazunori Sawada op, die terugkeert naar de Home Appliance Systems Group in Japan. Evert Jan van Schuppen is, met een onderbreking van vier jaar, sinds 1991 werkzaam bij Sharp Benelux, waarbij hij verschillende functies heeft vervuld.


Peter Hoorn, voormalig Director Business Electronics bij SHARP, is tegelijk benoemd als Commercieel Directeur. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor zowel de Business als de Consumer Electronics binnen SHARP Benelux. De heer Seiji Hayakawa is per 1 april benoemd als Vice President van de organisatie.


Sharp Corporation vindt het van groot belang om de leiding van de verschillende verkooporganisaties van SHARP Europa in handen te geven van lokaal management. Europa is de tweede, na Japan, belangrijkste markt voor Sharp wereldwijd. Vorig jaar benoemde Sharp Corporation de voormalig president van Sharp Benelux, Hans Kleis, als CEO van Sharp Europa. Hiermee werd voor het eerst de Europese leiding in handen gegeven van een Europeaan in plaats van een Japanner.

 

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/542459). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.