Managed hosting door True

Computable ondersteunt netwerkevenement Meet Your Co-founder

UtrechtInc koppelt start-ups en co-founders

 

Start-ups

UtrechtInc, een incubator voor start-ups, en vaktitel Computable gaan start-ups en co-founders tijdens een evenement aan elkaar koppelen. ‘Meet Your Co-founder’ vindt plaats op 23 juni 2015 van 18.00 tot 20.30 uur in Utrecht. Doel van de bijeenkomst is om start-ups die hun team nog niet op orde hebben te laten kennismaken met ondernemers, investeerders, business developers, wetenschappers en it-specialisten. Deelname aan het evenement is gratis.

Met de bijeenkomst willen UtrechtInc en Computable start-ups helpen met het vinden van een co-founder, maar ook is het evenement bedoeld om mensen te laten aansluiten die op zoek zijn naar nieuwe start-up ideeën. Een sterk, complementair team maakt meer kans op succes dan eenpitters. Start-ups hebben zo meerdere talenten en kennis in huis en kunnen sneller schalen.

Deelnemers

Je werkt aan je start-up, alleen je team is nog niet op orde. Op 23 juni ga je in gesprek met ondernemers, investeerders, business developers en (it-) specialisten die zich oriënteren op nieuwe start-up ideeën om bij aan te sluiten. Tijdens dit event kom je meer te weten over hun expertise en commitment. Wie weet vind je de juiste partner die met jou mee gaat ondernemen.

Ondernemers gaan op 23 juni in gesprek met start-ups die op zoek zijn naar mede-ondernemers. Ze zoeken vaak mensen met een technische (it) of juist commerciële/business development achtergrond. Iemand die hands-on is en de operationele of commerciële kant van de start-up met kracht oppakt. Wie weet raak je zo geïnspireerd en stap je als co-founder in.

Gratis deelname

Een co-founder voor jouw startup vinden, of zelf bij een instappen? Kom 23 juni 2015 naar de gratis Meet Your Co-founder-bijeenkomst en ontmoet ondernemers, business developers, wetenschappers en it-specialisten. Deelname aan het evenement is gratis. Meld je nu aan!

Programma Meet Your Co-founder

- 18:00 Inloop

- 18:30 Welkom

- 18:35 Hoe bouw je een sterk start-up team?

- 18:50 Hoe waardeer je je bedrijf?

- 19:00 Kennismaken

- 20:00 Borrel

- 20:30 Einde

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5273436). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.