Managed hosting door True

Winvision behaalt Microsoft Gold Partner-status

 

Het Nederlandse Winvision heeft de Microsoft Gold Partner-certificering verkregen. Dit is de hoogste partnerstatus binnen het Microsoft Partner-model.

Winvision voldoet hiermee aan de strikte, vernieuwde eisen van het Gold-partnership op het vlak van kennis en ervaring met het Microsoft-platform. Naast de Gold Partner-certificering is Winvision al door Microsoft gecertificeerd voor verschillende andere Microsoft-producten, zoals CRM en Enterprise Project Management. Het bedrijf levert op basis van het Microsoft-platform consultancy, softwareontwikkeling, projectmanagement en applicatiebeheer. De Gold-status is een bevestiging van de structurele wijze waarop Winvision de technologie van Microsoft vertaalt naar effectieve oplossingen voor zijn klanten.

De dienstverlening en producten van Winvision zijn 100% gebaseerd op het Microsoft-platform en concentreren zich rondom zogenaamde Information Worker-oplossingen. Winvision heeft daarnaast diverse softwaretoepassingen ontwikkeld, zoals een Digitaal Portfolio, dat functionaliteit biedt op het gebied van competentiemanagement.

Jeroen Vermeulen, één van de oprichters van Winvision: ‘Door onze volledige focus op Microsoft hebben we een team van specialisten met up-to-date kennis van de strategie van Microsoft en de Microsoft-producten. Op basis van onze kennis en de hechte relatie met Microsoft hebben we vroegtijdig toegang tot de nieuwste ontwikkelingen, die we kunnen inzetten om onze klanten optimaal te ondersteunen. De Gold-certificering bevestigt ons kennisniveau en ons commitment aan Microsoft.’

‘Winvision is een waardevolle Microsoft-partner. Het behalen van de Microsoft Gold Partner-status is de kroon op het werk van de afgelopen jaren en op de investeringen in Microsoft-expertise,’ zegt Eric Thijssen, directeur SMS & P bij Microsoft. ‘Ook de certificering als Business Solutions-partner voor Microsoft CRM is van belang voor Microsoft. Partners als Winvision spelen een belangrijke rol om de geïntegreerde innovatiestrategie van Microsoft in de markt te zetten. Door de juiste technische skills en een goede mix van ervaring en innovatiekracht is Winvision in staat deze strategie effectief uit te voeren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/519648). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.