Managed hosting door True

Tjechisch Unicorn opent kantoor in Nederland

 

De Tjechische dienstverlener Unicorn Systems heeft een vestiging in Arnhem geopend. De onderneming realiseert in Nederland enkele omvangrijke it-projecten, met name in de energiesector.

Tot hun grootste klanten behoren de energiebedrijven TenneT, BritNed en APX-Endex. De verwachting is dat de Nederlandse vestiging van Unicorn Systems geleidelijk uitbreidt naar dertig seniore ict-specialisten, die worden ingezet bij het realiseren van ict-projecten in West-Europa. Dit gebeurt in samenwerking met de ontwikkelingscentra van Unicorn Systems in Tsjechië, Slowakije en Oekraïne. Naast de energiesector en nutsbedrijven is Unicorn Systems van plan zich via het filiaal in Nederland ook te gaan richten op de realisatie van ict-projecten voor banken en verzekeringsmaatschappijen.

Unicorn Systems realiseert met behulp van vijf ontwikkelingscentra in Tsjechië en twee andere in Slowakije en Oekraïne projecten in heel Europa. Met de recent geopende tak in Nederland dichter bij zijn klanten in West-Europa zitten en kan er beter worden gereageerd op hun behoeften.

Jan Konrád, international services director van Unicorn Systems, maakt geen geheim van de ambities: ‘De vestiging in Nederland is de eerste activiteit van Unicorn Systems in West-Europa. In de toekomst willen wij het netwerk van filialen verder uitbreiden, zodat wij in alle Europese regio's onze klanten lokale ondersteuning kunnen bieden, de realisatie van de projecten effectiever maken en de handelsactiviteiten kunnen intensiveren.’ 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5171372). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.