Managed hosting door True

Intentia sluit partnership met becom

 

Intentia en becom Informatiesystemen hebben een partnership gesloten, waarbij ze samen de top van het MKB benaderen met hun aanvullende oplossingen en diensten.

becom levert als International IBM Business Partner infrastructuuroplossingen aan grote en middelgrote bedrijven in Europa. Intentia richt zich met zijn bedrijfssoftware op midmarket-bedrijven in de sectoren productie, logistiek en onderhoud (make, move and maintain).

Dit partnership focust op gezamenlijke klantenservice in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, met in alle landen dezelfde klantbenadering. Tevens ontplooien becom en Intentia gezamenlijke initiatieven waarbij ze kansen voor elkaar creëren onder het motto ‘schoenmaker blijf bij je leest’. 

Het partnership met becom past in Intentia’s nieuwe strategie om zich op de kernactiviteiten te focussen. Cormac Watters, president Intentia Centraal Europa: ‘Wij zijn een softwarebedrijf en willen ons niet bezighouden met hardware, dat laten we aan de experts over. Omwille van de synergie tussen onze bedrijven en doordat onze producten en diensten complementair zijn, bieden we de klant echt toegevoegde waarde: hij wordt bediend door experts in de domeinen software en hardware, maar heeft slechts één hoofdaanspreekpunt waar hij de verantwoordelijkheid voor het totale project kan neerleggen.’

Frieso Por, managing director van The becom Group Holding: ‘In het verleden had de klant contact met Intentia voor de software en met IBM voor de hardware. Wij bieden hen een one-stop-shop en geven ze op verschillende gebieden veel meer flexibiliteit en keuzevrijheid. Wij bieden service over de landsgrenzen heen. In ieder land van Centraal-Europa zijn wij aanwezig en bieden we lokale ondersteuning.’

Intentia heeft reeds een strategisch partnership met IBM, waarbij Intentia zijn Movex productsuite gestandaardiseerd aanbiedt op IBM’s middleware en hardware. Het partnership met International IBM Business Partner becom ligt in het verlengde hiervan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/513495). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.