Managed hosting door True

Qurius ETX neemt activiteiten FGM3plan over

 

Per 1 april 2005 neemt Qurius ETX de activiteiten over van FGM3plan, inclusief alle lopende contracten en de zes specialisten die bij het bedrijf werken.

FGM3plan ontwikkelt oplossingen voor customer relationship management en document management. Gerard Hermsen, directeur van FGM3plan, ziet dit als een belangrijke stap in de ontwikkeling van zijn bedrijf: ‘We hebben mooie contracten in de wacht gesleept bij banken, verzekerings- en automotive-bedrijven. Door ons aan te sluiten bij een grotere partner met een professionele interne structuur kunnen we onze klanten de beloofde continuïteit blijven bieden.’

Qurius ETX bouwt met de acquisitie van FGM3plan voort op de ingezette groeistrategie. ‘We kunnen nu een brede propositie neerzetten, waarmee we toegang krijgen tot nieuwe branches in met name de financiële sector,’ aldus Rob Schut, directeur Qurius ETX. ‘Ook is de door FGM3plan ontwikkelde applicatiegenerator ManageIT! op het Microsoft .NET-platform voor het maken van internettoepassingen een uitstekende aanvulling op onze softwarestraat.’

Magnus Holding financiert de aankoop van FGM3plan grotendeels met een ‘earn-out’ betaling in aandelen B Magnus Holding, op basis van de winstbijdrage van de FGM3plan-activiteiten aan het resultaat van Qurius ETX in 2005.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/513049). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.