Managed hosting door True

Tibco Software neemt ObjectStar over

 

Tibco Software, een onderneming voor real-time business leverancier van bedrijfsintegratie- en business process management software, kondigt de overname aan van ObjectStar, een privé-onderneming die oplossingen levert voor native mainframe integratie.

‘Met ObjectStar kunnen we op een rendabele manier nieuwe applicaties integreren met onze legacy mainframe databases en processen,’ zegt Jerry Vincent, vice president Technology, Receivable Management Services. ‘De acquisitie van ObjectStar stelt Tibco in staat een toonaangevende, rendabele oplossing te leveren voor het integreren van applicaties op een mainframe. Bedrijven kunnen nu business automation inzetten over de gehele breedte van hun onderneming voor alle data, onafhankelijk van de bron.’

Met de acquisitie van ObjectStar kan Tibco Software beter concurreren met IBM op de native mainframe integratiemarkt, mainframe integratieoplossingen uitbreiden en verbeteren met ObjectStar’s native mainframe integratieproducten en klanten een bredere selectie mainframe connectiviteitsoplossingen bieden. De toevoeging van native integratiecapaciteit voor CA-IDMS, ADABAS, en Model 204 databases zal het productportfolio van Tibco op de verticale markten Financiën en Overheid uitbreiden.

‘De meeste grote organisaties hebben mainframes met daarop bedrijfskritische applicaties,’ zegt Dan Sholler, vice president van Meta Group. ‘Dit zijn geen legacy-systemen, maar systemen die actief verder worden ontwikkeld en zij moeten geïntegreerd worden met de rest van het applicatieportfolio. Integratiesystemen moeten uitgebreid worden om organisaties de flexibiliteit te geven deze systemen zo efficiënt mogelijk te gebruiken, op elk platform dat actief wordt gebruikt in een onderneming.’

‘De combinatie van Tibco’s bestaande mainframe integratietechnologie en de native mainframe integratietechnologie van ObjectStar versterkt ons portfolio van real-time business en zorgt ervoor dat wij effectiever kunnen concurreren met IBM op deze belangrijke markt,’ zegt Vivek Ranadivé, voorzitter en CEO van Tibco Software.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/510711). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.