Managed hosting door True

Nieuwe service-organisatie Sony Nederland

 

Sony Nederland heeft per 1 maart 2005 de activiteiten van de Consumer Products Service (CPS) group verzelfstandigd.

Per 1 maart 2005 zijn alle uitvoerende serviceactiviteiten van Sony Nederland, inclusief alle medewerkers en het managementteam onder leiding van Cees Warmerdam ondergebracht bij Manpower Business Solutions, onderdeel van Manpower Nederland. De naam van de nieuwe service unit is MBS (Manpower Business Services) E2E (end to end) Solutions.

Sony besteedt haar serviceactiviteiten uit om op die manier de kosten te variabiliseren. Reden hiervoor is de noodzaak om snel en adequaat te kunnen reageren op een wijzigende en constant fluctuerende markt.

Met deze overdracht worden de doelstellingen van beide ondernemingen gerealiseerd. Door de acquisitie van CPS geeft Manpower invulling aan haar strategie zich te willen richten op de after sales en op de servicemarkt van de toekomst. Sony realiseert en continueert haar doelstellingen door haar klanten kwaliteit en stabiliteit te bieden.

Sony is bij de verzelfstandiging en de keuze voor Manpower als partner zeer zorgvuldig te werk gegaan. Het belang van service voor onze klanten en de continuïteit van de serviceverlening hebben hierbij voorop gestaan.
Met deze verzelfstandiging ontstaat een van de grootste Service Centra uit de regio, bestaande uit dezelfde mensen en op dezelfde locatie als de huidige (Badhoevedorp). MBS E2E Solutions zal voor Sony de preferred service provider zijn.

Bij de Consumer Products Service group van Sony Nederland werken op dit moment 107 mensen. Daarvan gaan er 96 over naar MBS E2E Solutions. Met de overgang zijn geen ontslagen gemoeid.

Sony blijft volledig verantwoordelijk voor de serviceverlening. De overige CPS medewerkers, onder leiding van Mark Beumer, blijven bij Sony Nederland in dienst en vormen de nieuwe Consumer Products Service group. Zij zijn het gezicht van Sony service naar de markt,

MBS E2E Solutions is gevestigd op dezelfde locatie als waar de service nu is gevestigd en maakt gebruik van de bestaande adresgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen en internetsites.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/501467). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.