Managed hosting door True

ICT Automatisering mag Brandfort overnemen

 

Duimen

Aandeelhouders van systeemintegrator en technisch dienstverlener ICT Automatisering zijn nipt akkoord gegaan met de beoogde overname van ingenieurs- en softwareontwikkelingsgroep Brandfort. 53 procent van hen stemde voor. Detacheerder DPA stemde bij de informele stemming tegen. ICT Automatisering neemt de uitslag mee in zijn besluit over de beoogde transactie.

Van het totale aandelenkapitaal was 73 procent vertegenwoordigd bij de bijzondere aandeelhoudersvergadering (bava) van ICT Automatisering. De bijeenkomst werd op verzoek van DPA gehouden, omdat deze partij aandeelhouders de gelegenheid wilde geven zich uit te spreken over de Brandfort-overname. Ook heeft DPA uitgelegd waarom het zelf ICT Automatisering wil overnemen. DPA heeft zelf in ieder geval tegen de transactie gestemd omdat deze in hun ogen nog altijd waarde vernietigt. Dit wel in mindere mate, want ICT Automatisering heeft onder druk van de aandeelhouders de transactievoorwaarden voor hen verbeterd.

Het bestuur en de raad van commissarissen van ICT Automatisering gaan zich nu beraden of de Brandfort-transactie moet worden doorgezet. Indien ICT Automatisering hiertoe besluit, trekt DPA zijn bereidheid tot het uitbrengen van het openbaar bod op ICT Automatisering in.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4998958). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.