Managed hosting door True

Scarlet en Alcatel strategische technologiepartners

 

Alcatel heeft vandaag bekendgemaakt dat het door Scarlet, een alternatieve operator in België en Nederland, is geselecteerd als leverancier van strategische technologieën voor het uitrollen van Scarlet's breedbandinfrastructuur en voor de integratie van innovatieve breedbanddiensten in beide landen.

In eerste instantie zal Alcatel de infrastructuur leveren die de gebruiker toegang verleent tot breedbanddiensten in België en Nederland. De totaaloplossing die Alcatel biedt omvat eveneens optische transportoplossingen, integratie, operation en maintenance diensten.

Met de overgang naar een aanbieder van breedbanddiensten met eigen infrastructuur ondersteunt Scarlet zijn snel groeiend klantenbestand. Voor Scarlet, dat gebruik maakt van zijn eigen infrastructuur, betekent dit een daling in de kost voor het huren van DSL lijnen bij andere dienstenleveranciers. Daarnaast zal het Scarlet ook toelaten sneller en met een grotere flexibiliteit te reageren op de veranderende marktvereisten met aantrekkelijke breedbanddiensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/499805). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×