Managed hosting door True

Altiris vernieuwt Europees partnerprogramma

 

Altiris, leverancier van oplossingen voor IT lifecycle management, vernieuwt het Europese partnerprogramma.

Speciaal voor het nieuwe partnerprogramma ontwikkelde Altiris een online portal, die partners een breed scala aan e-learning programma’s biedt, evenals gelegenheid om informatie uit te wisselen over Altiris-producten en -diensten.

Het nieuwe partnerprogramma zorgt ervoor dat kennis van Altiris-oplossingen beschikbaar is en helpt partners om hun klanten het juiste expertiseniveau te bieden. Altiris geeft partners toegang tot ondersteunend verkoop- en marketingmateriaal, evenals toegang tot het Altiris CRM-systeem. Zo worden zij via de informatieportal op de hoogte gehouden van sales opportunities.

Met het nieuwe partnerprogramma stimuleert Altiris haar business partners op het gebied van sales-gerelateerde doelen en partnerinitiatieven. Binnen het partnerprogramma onderscheidt Altiris Silver en Gold-niveau’s om partners te belonen voor behaalde omzet, geleverde diensten en technische expertise. Altiris ondersteunt resellers met aantrekkelijke licentiekortingen, sales- en technische trainingen, opleidingen, support en marketing.

Toni Adams, EMEA directeur marketing bij Altiris: ‘Ondanks de teruggelopen economie is Altiris significant gegroeid in heel Europa, in het bijzonder dankzij onze partners. We streven ernaar onze organisatie en ons partnerprogramma steeds verder te ontwikkelen om een volledige infrastructuur op te bouwen ter ondersteuning van onze resellers en partners. In Europa wordt 80 procent van de verkoop van Altiris gerealiseerd door partners en OEM-overeenkomsten met HP, Dell en Fujitsu Siemens Computers. Met het nieuwe partnerprogramma helpen we onze partners zich te ontwikkelen om beter tegemoet te komen aan de wensen van hun klanten en stimuleren zo de groei van ons bedrijf in Europa.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/497201). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.