Managed hosting door True

Strategische alliantie Kahuna en GlidePath

 

Kahuna, marktleider in veilige en altijd beschikbare digitale communicatie, en GlidePath, specialist in innovatief ICT beheer, zijn een strategische alliantie aangegaan.

De bedrijven zullen hun afzonderlijke dienstverlening waar mogelijk en waar nodig gezamenlijk aanbieden. Klanten krijgen een one-stop-shop voor het beheren van hun complete infrastructuur, inclusief informatiebeveiliging.

‘GlidePath is een aantrekkelijk alternatief voor alle grote ICT-dienstverleners,’ zegt Robert Rosier, oprichter en CEO van GlidePath. ‘In de drie jaar van ons bestaan hebben we grote bedrijven tot klant weten te maken. Security is een heel apart specialisme. Door onze samenwerking met Kahuna zijn we in staat ook op dat terrein het beste van het beste te leveren. We konden van scratch af aan bouwen zonder last te hebben van technologische keuzes uit het verleden, zoals veel van onze concurrenten. Onze focus ligt op de business van de klant, die staat centraal. Maar weinig ICT dienstverleners zijn in staat ICT-incidenten te relateren aan de bedrijfsprocessen bij de klant. Informatiebeveiliging is een domein waar zich veel incidenten voordoen. Denk maar aan virussen, hackers en spyware. Kahuna is net zo klantgericht als wij. Ook om die reden is de alliantie een perfect fit.’

‘Wij zien in de combinatie van Kahuna als managed security provider en GlidePath als beheerder grote mogelijkheden voor het gezamenlijk bieden van diensten op het gebied van outtasking,’ aldus Rhett Oudkerk Pool, oprichter en CEO van Kahuna. ‘Klanten willen steeds meer gebruik maken van kleine, gespecialiseerde dienstverleners. Samen vormen wij een mooie combinatie. Beide bedrijven zijn innovatief en kwaliteitgericht. GlidePath’s dienstverlening is complementair aan die van ons. Wat betreft instelling en bedrijfscultuur past GlidePath ook uitstekend bij ons. De samenwerking geeft Kahuna extra openingen in de markt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/483963). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.