Managed hosting door True

McDOS officieel distributeur van MSI

 

Vanaf 1 maart 2005 is McDOS officieel distributeur van MSI in de Nederlandse markt. Voor McDOS betekent dit een aanvulling op het bestaande assortiment componenten zoals moederborden en VGA-kaarten.

MSI is al 19 jaar actief in het ontwerpen en fabriceren van high-end moederborden en videokaarten. MSI is zich inmiddels ook gaan richten op notebooks, opticals, barebone systemen, servers, netwerkproducten en consumer electronics. MSI is geruime tijd al ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

MSI is zeer verheugd over de samenwerking met McDOS. ‘McDOS heeft al vaker laten zien dat ze de markt heel positief en actief benaderen,’ aldus Jerry Shi, sales director bij MSI. ‘We denken in McDOS de juiste partner gevonden te hebben die de positie van MSI in de Nederlandse markt verder kan versterken. Ook denken we dat McDOS het dealerkanaal voor MSI optimaal kan bedienen.’

Carlos Aalbers, directeur van McDOS: ‘MSI is een zeer waardevolle aanvulling op het assortiment van McDOS. Hierdoor kunnen we ons nog meer manifesteren als High quality, one stop shopping distributeur, ook als het om componenten gaat. We verwachten veel van de samenwerking met MSI. Vooral ook omdat het Europese hoofdkantoor gevestigd is in Nederland. Vanuit het Brabantse Son verzorgt MSI alle marketing, sales, logistiek en RMA. Hierdoor kunnen we een optimale service aanbieden aan onze resellers en meer marktaandeel verwerven voor MSI.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/483814). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.