Managed hosting door True

Izecom integreert Aladdin's eToken

 

Aladdin Knowledge Systems, leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet content, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Izecom, leverancier van e-mail beveiliging.

Izecom integreert Aladdin’s eToken, de elektronische USB-sleutel die het onthouden van wachtwoorden overbodig maakt, in haar eigen e-mail beveiligingstoepassing. Izecom beveiligt inkomend en uitgaand e-mail verkeer met encryptie en digitale handtekeningen. Het bedrijf is onder meer actief in de financiële sector en levert ook beveiligingstoepassingen voor zorg- en overheidsinstellingen.

‘Bedrijven doen steeds vaker al hun zaken via de e-mail,’ aldus Christine Karman, CEO van Izecom. ‘Gevolg is dat ook bedrijfsgevoelige informatie op deze manier wordt uitgewisseld. Je merkt hierbij dat een toenemend aantal bedrijven de noodzaak ziet hun e-mail verkeer goed te beveiligen. De eerste stap daarvoor is het gebruik van Izemail, waarmee e-mail op een gebruiksvriendelijke manier kan worden versleuteld en ondertekend. De tweede stap is het beveiligen met een elektronische USB-sleutel. Hierbij wordt de digitale handtekening op een eToken Pro opgeslagen. Door het partnership met Aladdin kunnen we beide zaken combineren en een totaaloplossing leveren.’

‘De eToken vormt eigenlijk een hele logische aanvulling op het dienstenpakket van Izecom,’ aldus Jan Leeflang, channel account manager bij Aladdin. ‘Doordat gebruikers hun wachtwoorden niet kunnen onthouden schrijven zij deze vaak ergens op en kunnen ook ongewenste bezoekers toegang verkrijgen tot hun e-mail. Met het integreren van de eToken kan Izecom klanten een eenvoudige en betrouwbare toepassing bieden voor het wachtwoordbeheer van hun medewerkers.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/475365). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.