Managed hosting door True

Informatica stelt nieuw personeel aan

 

De Nederlandse vestiging van Informatica Corporation, leverancier van data-integratiesoftware, heeft het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt waardoor een aantal nieuwe medewerkers zijn aangesteld.

Eén van deze nieuwkomers is Joop van Leeuwen. Hij is benoemd als alliance manager Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de contacten en activiteiten met Nederlandse partners alsmede het relatiebeheer voor de internationale partners met vestigingen in Nederland. Voorheen heeft hij bij verschillende bedrijven ruim twintig jaar ervaring opgedaan in de IT-branche, ondermeer als partner sales manager bij de IBM Softwaregroup en als relatiebeheerder bij onder ander Softkey en Computer 2000.

Een ander nieuw gezicht bij Informatica is Berry Wildhagen. Hij is de nieuwe professional services consultant. Hij assisteert en adviseert klanten, om hen te helpen het maximale uit hun investering te halen. Voordat hij bij Informatica in dienst kwam, werkte hij bij LogicaCMG en Atos Origin als business intelligence consultant. Hierdoor heeft hij een zeer gedegen kennis van en ervaring met PowerCenter, hét data-integratieplatform van Informatica dat allerlei informatie uit verschillende bronnen verzamelt, integreert en opslaat in bijvoorbeeld één datawarehouse.

Daarnaast zijn Ewald Jansen en Hans Sars aangesteld als account managers. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van software en services aan een belangrijke klantenportefeuille. Sars was voorheen als account manager werkzaam bij Sybase.

Naast deze nieuwe gezichten zijn er ook nog twee oude bekenden terug bij Informatica. Zo is Alex Assink terug aan boord als pre sales consultant en is Jos Luijsterburg na een afwezigheid van twee jaar begonnen in de nieuwe functie van manager operations. In deze functie houdt hij zich bezig met het analyseren van het topsegment van de Nederlandse markt en daarbinnen gaat hij op zoek naar nieuwe afzetmogelijkheden. Daarnaast onderhoudt hij contacten met partners en ondersteunt hij de marketingafdeling bij het genereren van leads.

‘De data-integratiemarkt is de afgelopen jaren flink gegroeid, en die groei zal volgens analisten de komende jaren alleen nog maar verder toenemen in potentie,’ aldus Erik ten Bruggencate, country manager Informatica Nederland. ‘We zijn dan ook blij met deze nieuwe benoemingen en kijken uit naar wederom een succesvol jaar op de Nederlandse markt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/459742). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.