Managed hosting door True

Ascom Nira verandert naam in Ascom BV

 

Ascom BV is per 1 februari 2005 de nieuwe naam van Ascom Nira.

De Nederlandse leverancier van totaalconcepten voor communicatie en beveiliging is al sinds 1998 onderdeel van wireless-divisie van de Ascom-groep. De naamswijziging is onderdeel van de bedrijfsbrede Ascom-strategie om wereldwijd een uniforme uitstraling te hebben en op die manier maximaal in te spelen op de snelle internationalisering van de verschillende doelmarkten. Voor Ascom BV heeft de wijziging geen enkel effect op de organisatie en de kwaliteit van de dienstverlening in de kernmarkten.

Het moederconcern Ascom AG, met het hoofdkantoor in Bern, Zwitserland, is opgebouwd uit de divisies Wireless Solutions, Security Solutions, Network Integration en Transportation Revenue. De strategisch focus van de onderneming ligt bij expansie binnen de divisies Wireless en Security. Ascom BV is de grootste dochteronderneming binnen de Wireless-Divisie en levert in die hoedanigheid een compleet pakket oplossingen voor de zorg, industrie en dienstverlening. Op basis van de Ascom-oplossingen kunnen bedrijven en instellingen calamiteiten of oproepen snel registreren en adequaat reageren via directe communicatie.

Algemeen directeur Co Hoonhoud zegt over de naamswijziging: ‘Door deze naamswijziging is nu nog duidelijker dat we deel uitmaken van een gerenommeerde internationale onderneming. Daarmee blijft onveranderd dat we ons maximaal blijven inzetten voor klanten en dealers om ze oplossingen te bieden die de communicatie en beveiliging optimaal ondersteunen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/451813). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.