Managed hosting door True

SSA Global helpt partners wereldwijd met supply chain

 

SSA Global, leverancier van bedrijfsoplossingen en -services constateert dat steeds meer producenten, groothandelsondernemingen en detailhandelsbedrijven kiezen voor de oplossingen van SSA Global om hun supply chain vraaggestuurd te maken.

Bedrijven als AmerisourceBergen Specialty Group, Schratter Foods, Inc., Regal Corp. en Leg Avenue werken met supply chain planningsoplossingen van SSA Global, met als doel de prognoses beter af stemmen op de werkelijke vraag, de doorlooptijden te reduceren door beter voorraadbeheer, en de Total Cost of Ownership van softwareapplicaties te verlagen.

‘S.P. Richards maakt al enige tijd gebruik van SSA Distribution Replenishment om het aanvulbeheer binnen onze complexe organisatie, de interne verwerking van producten en het prognosebeheer beter te beheersen,’ zegt Lenny Rinaldi, directeur voorraadbeheer van S.P. Richards. ‘Dankzij de efficiëntie en betrouwbaarheid van SSA Distribution Replenishment, is onze organisatie meer vraaggestuurd geworden en zijn wij in staat onze voorraadprocessen verder te optimaliseren.’

De supply chain-oplossingen van SSA Global die door deze en andere klanten worden toegepast, zijn onder meer:

SSA Demand Planning, een applicatie waarmee ondernemingen vraagprognoses kunnen genereren en consolideren, waardoor iedereen in de organisatie en de supply chain over dezelfde prognoses beschikt.

SSA Inventory Planning, een applicatie die voorziet in een efficiëntere toewijzing van voorraden en het uitvoeren van simulaties om het voorraadbeleid naadloos af te stemmen op de vraag.

SSA Supply and Replenishment Planning, een applicatie waarmee bedrijven aanvulstrategieën kunnen opstellen voor producten en componenten om de voorraad in de pijplijn tot een minimum te beperken en het transport tussen de verschillende partijen te coördineren.

SSA Distribution Replenishment, een applicatie waarmee ondernemingen beter in staat zijn grip te houden op het genereren en opvragen van orders, het voeren van reclame-campagnes en het streven naar evenwichtig voorraadbeheer.

SSA Manufacturing Planning and Scheduling, applicaties waarmee langtermijn capaciteitsplannen, tactische hoofdproductieplannen en afdelingsplannen kunnen worden opgesteld.

‘Steeds meer ondernemers in de productie- en handelssectoren zien de voordelen van een klantgestuurde supply chain-strategie ten opzichte van de traditionele push-gestuurde supply chain-strategie,’ zegt Jim Handy, president Strategic Solutions van SSA Global. ‘Een groeiend aantal van deze ondernemers kiest daarbij voor de supply chain-planningsoplossingen van SSA Global vanwege de uitgebreide functionaliteit en het gemak van integratie met de planningsinfrastructuur van hun kernapplicaties.’

De voordelen van een vraaggestuurde aanpak worden bevestigd door de resultaten van recente onderzoeken. Kevin O’Marah, analist bij AMR Research, stelt in AMR Research Outlook ‘Why DDSN Matters’ van 2 juni 2004: ‘Uitgebreide onderzoeken hebben aangetoond dat ondernemingen die in een vroeg stadium kozen voor een vraaggestuurde aanpak, nu reeds 5 procent besparen op de totale opbrengst vergeleken met bedrijven die deze beslissing voor zich uitschuiven.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/451795). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.