Managed hosting door True

Temtec-oplossingen nu ook aangeboden door Aexis

 

Temtec heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Aexis voor de distributie van Executive Viewer in de Benelux.

Temtec is een aanbieder van intuïtieve selfservice analyse- en rapportagesoftware voor business intelligence, terwijl Aexis binnen de Benelux en Frankrijk een distributeur is van business intelligence-oplossingen. Aexis zal Temtec’s Executive Viewer aan zowel bestaande als nieuwe Aexis-klanten in de regio aanbieden en ondersteuning verlenen. Ook wordt Executive Viewer geïntegreerd binnen de bestaande business intelligence-oplossingen van Aexis.

Temtec’s Executive Viewer is een van de krachtigste en vooral gebruiksvriendelijke front-end OLAP business intelligence-oplossingen. Daardoor is het de logische keuze van organisaties die een selfservice analytische oplossing voor niet-technische gebruikers willen implementeren.

‘Dankzij de uitgebreide lokale kennis kan Aexis klanten brede dienstverlening en ondersteuning bieden,’ stelt Alan Parker, European sales and marketing director van Temtec. ‘Wij gaan er vanuit dat de samenwerking met Aexis er voor zorgt dat Executive Viewer in de regio nog beter zal worden ingezet.’

‘De samenwerking met Temtec is voor ons belangrijk,’ aldus Patrick Groenweghe, directeur Aexis Benelux. ‘Het is het resultaat van een strategische keuze die precies past in de multi-vendor strategie van Aexis; Temtec’s Executive Viewer sluit perfect aan op elke OLAP-tool die wij aanbieden. Daardoor kunnen we niet alleen nieuwe klanten aantrekken, maar ook onze bestaande klanten belangrijke toegevoegde waarde bieden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/449336). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.