Managed hosting door True

82 man 'op scherp' bij Oracle/PeopleSoft Nederland

 

De ondernemingsraden van Oracle en PeopleSoft Nederland maken bekend dat zij van Oracle Nederland een adviesaanvraag hebben ontvangen met betrekking tot de invulling van de samengevoegde bedrijven van Oracle en PeopleSoft.

Als gevolg van de samenvoeging van beide organisaties staan op dit moment 82 posities ter discussie. Dit betreft met name ondersteunende functies binnen zowel Oracle als PeopleSoft. Een deel van de betrokken medewerkers zal mogelijk herplaatst kunnen worden binnen de samengevoegde organisatie, maar het is niet uit te sluiten dat er gedwongen ontslagen zullen vallen. De vakbonden zullen op woensdag 2 februari door de werkgever worden geïnformeerd.

Oracle en PeopleSoft hebben aangegeven ernaar te streven het integratieproces voor 1 juni 2005 af te ronden. De ondernemingsraden van beide bedrijven streven er naar om op redelijke termijn advies uit te brengen, maar zullen hierbij uiterste zorgvuldigheid betrachten.

Het is inmiddels wel duidelijk dat de uiteindelijke vestigingsplaats van de samengevoegde bedrijven De Meern zal zijn. Het supportcenter van PeopleSoft blijft voorlopig opereren vanuit Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/449115). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.