Managed hosting door True

Henk Broeders stapt uit CEO-raad Capgemini

 

Directeur van Capgemini Nederland Henk Broeders doet een stap terug bij de ict-dienstverlener en geeft zijn plek als voorzitter van de raad van ceo's van de Capgemini-groep op. Hij blijft wel statutair directeur en als corporate vice president blijft hij verantwoordelijk voor alle externe contacten van Capgemini Nederland. Broeders wordt als voorzitter van de directieraad opgevolgd door Olivier Sevillia.

Met het aanstellen van Jeroen Versteeg als Capgemini-directeur van de divisie Application Services Benelux en Piet Wybe Wagter als de nieuwe Nederlandse baas van zuster Sogeti gaat de ceo-raad van de groep, bij Capgemini bekend onder de naam 'Dutch Country Board', op korte termijn flink veranderen. Dit was voor Broeders aanleiding om zich uit de raad terug te trekken. Broeders wil het nieuwe team de ruimte geven om een nieuwe weg in te kunnen slaan.

‘Tot aan mijn pensioen in januari 2013 blijf ik statutair directeur voor Capgemini Nederland', zegt de terugtredende voorzitter van de ceo-raad Henk Broeders. ‘De laatste maanden ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten van Capgemini Nederland en na mijn pensioen blijf ik Capgemini adviseren. Op dit moment heb ik nog geen plannen die ik voor mijn pensioen wil realiseren. Of ik er met een grote knal uitga, valt te bezien, maar dat ik nog iets ga realiseren, daar ga ik wel van uit.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4485184). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.