Managed hosting door True

Goede cijfers Citrix: jaaromzet groeit 26 procent

 

In het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2004, heeft Citrix een recordomzet van 214 miljoen dollar geboekt, wat een omzetgroei is van 36 procent in vergelijking met de omzet van vorig jaar in hetzelfde kwartaal.

Citrix Systems, leverancier van access infrastructure oplossingen, heeft vandaag haar financiële cijfers voor het vierde kwartaal en haar jaarcijfers van 2004 bekend gemaakt. Citrix’ fiscaal jaar sloot op 31 december 2004.
In het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2004, heeft Citrix een recordomzet van $214 miljoen geboekt, wat een omzetgroei is van 36 procent in vergelijking met de omzet van vorig jaar in hetzelfde kwartaal, dat $158 miljoen bedroeg. De jaaromzet van bedraagt $741 miljoen, in vergelijking met $589 miljoen van vorig jaar is dat een toename van 26 procent.
Citrix Systems meldt de volgende resultaten: De totale omzet is van met 26 procent gestegen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De kwartaalomzet van softwarelicenties is met 12 procent toegenomen in vergelijking met de omzet van hetzelfde kwartaal vorig jaar. De omzet van softwarelicentie-updates is met 49 procent gegroeid in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De bijdrage van de Citrix Online divisie is 17 miljoen dollar omzet; dat is een groei is van 19 procent.
Tevens is bekend gemaakt dat ICTRO, de ICT-organisatie die het beheer en onderhoud van netwerken en applicaties voor de Rechterlijke Organisatie verricht, 5000 extra licenties van Citrix MetaFrame Presenation Server heeft aangeschaft. 15000 ICTRO werknemers hebben nu een gecentraliseerd platform waardoor de vertrouwelijke overheidsdata beschermd is en applicaties snel en eenvoudig uitgerold kunnen worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/443140). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.