Managed hosting door True

Jules Pieters in directie van Qurius

 

Jules Pieters is toegetreden tot de directie van Qurius. Pieters wordt bij Qurius medeverantwoordelijk voor de commerciële en operationele activiteiten en zal vier van de acht business units aansturen.

De afgelopen negen jaar vervulde hij verschillende commerciële (management-)functies bij IBM. Zijn laatste functie was manager van de unit ‘Emerging and Competitive Businesses in the North Region’ (Groot-Brittannië, Ierland, Nederland en Zuid-Afrika). Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de relatie met de Nederlandse software- en systeemintegratiebedrijven.

Qurius is in 2004 marktleider geworden in de Nederlandse markt voor op Microsoft Business Solutions gebaseerde bedrijfsoplossingen,’ aldus Pieters. ‘Mijn doel is om met Qurius ook de komende jaren onderscheidend te blijven op het gebied van bedrijfsbrede IT-oplossingen en significant te blijven groeien.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/433770). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.