Managed hosting door True

Emexus richt pijlen op nieuwe mobiele groeimarkten

 

Om in het nieuwe jaar nog beter op de snel veranderende mobiele markt in te spelen en de constante groei te waarborgen, heeft mobiele dienstverlener Emexus zijn strategie aangescherpt.

Emexus is leverancier van mobiele oplossingen vertaald naar vier focusgebieden: Mobile Marketing, Mobile Internet, Mobile Entertainment en Customised Solutions. Deze diensten worden geleverd vanaf het Emexus Platform, een tool waarmee bedrijven vanuit een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webinterface complete mobiele diensten en acties kunnen opzetten, waaronder MMS, mobile contentdistributie, SMS-spellen en prijsvragen, Premium SMS-acties en Mobile Ticketing.

In haar vijfjarig bestaan heeft Emexus jaarlijks haar omzet verdubbeld. In april 2004 opende het Nederlandse bedrijf een vestiging in Kuala Lumpur (Maleisië), van waaruit de gehele regio Asia Pacific wordt bediend. Deze vestiging in Azië stelt Emexus in staat om beter in te spelen op de behoefte van lokale en internationale klanten. ‘Het feit dat we inmiddels een mondiale speler zijn, is voor veel van onze klanten een reden om voor ons te kiezen,’ zegt Louis Kinsbergen, managing director van Emexus. ’Wij leveren nu diensten in vrijwel alle Europese landen, Noord- Amerika, Azië en Australië. De buitenlandse vestigingen helpen ons nog beter en sneller te reageren op de internationale marktomstandigheden. Onze klanten eisen van ons niet alleen een internationaal netwerk, maar ook praktische internationale ervaring in de verschillende mobiele markten.’

Manager business development Frans van Hulle verwacht voor 2005 een grote toename in het buitenlandse mobiele dataverkeer. ‘In de Nederlandse markt lijkt er sprake van een bepaalde verzadiging op het gebied van SMS-verkeer. Er zit zeker nog rek in, maar voor komend jaar verwachten we de grootste groei te realiseren met zogenaamde ‘beyond SMS-diensten’. Mobile gaming, mobile ticketing, streaming mobile content en Premium SMS connectivity zijn key voor 2005.’ Emexus bedient momenteel ruim 200 klanten, die actief zijn in zestien landen. Op dit moment wordt gewerkt aan de uitbreiding naar zes nieuwe landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/432110). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.