Managed hosting door True

SAP en Dupaco tekenen distributieovereenkomst

 

Dupaco, distributeur mede van open source software, high availability-, storage- en security-oplossingen, heeft haar portefeuille verder uitgebreid met SAP Business One-software.

Naast opleidingen en consultancy van ICT hard- en software en de levering van deze producten aan meer dan 1000 resellers, heeft Dupaco nu ook zakelijke toepassingen voor organisaties van 2 tot ca. 75 werkplekken van Europa’s marktleider in business software SAP, beschikbaar voor het reseller kanaal.

‘De producten van SAP passen uitstekend in het assortiment van Dupaco,’ zegt Bart van Rheenen, algemeen directeur van Dupaco. ‘De criteria welke Dupaco onder andere hanteert, te weten betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en de wil om in een partnerschap de markt te willen bewerken en te laten groeien, worden ruimschoots gehaald. Resellers zoeken naar mogelijkheden een hechtere band met hun MKB klanten voor ICT infrastructuur te realiseren, hetgeen middels SAP Business One uitstekend mogelijk is.’

Peter van Langeveld, business development manager van SAP vervolgt: ‘Dupaco is een ervaren distributeur van hardware, systeemsoftware zoals UNIX, LINUX en de producten van Microsoft, maar ook van security software, storage- en server based oplossingen’ en besluit met ‘de ervaring van Dupaco om resellers op te leiden op voornoemde gebieden, komen enerzijds van pas bij het trainen en ondersteunen van resellers en anderzijds komen deze resellers nu in de gelegenheid SAP business One oplossingen te bieden aan hun klanten en marge te realiseren aan de implementatie, hetgeen een uitstekende completering is van hun zakelijke propositie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/431950). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

‘De producten van SAP passen uitstekend in het assortiment van Dupaco,’ zegt Bart van Rheenen, algemeen directeur van Dupaco.
Tja de Lidl verkoopt ook computers, ik zou alleen nooit naar een distributeur met zo veel verschillende prodcuten gaan om advies over een applicatie als SAP.

Peter

Beste Peter,
Ik heb even op de website van Dupaco gekeken en kwam niet verder dan 3 'echte' hardware merken. Het zelfde geldt voor de overige gebieden waar Dupaco in werkzaam is. Het valt dus wel mee met zoveel verschilende producten. Daarnaast ken ik Dupaco als een betrouwbare leverancier met verstand van zaken. Dat zal dan voor SAP niet anders zijn denk ik.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.