Managed hosting door True

Cartesis benoemt nieuwe regional director Benelux

 

Cartesis, leverancier van BPM-oplossingen, heeft Dave Kemme aangesteld als regional director Benelux. In zijn nieuwe functie wordt Kemme verantwoordelijk voor het vergroten van de licentieverkopen van Cartesis in de Benelux-markt.

Dave Kemme is afkomstig van QAD waar hij managing director in de Benelux was en bovendien in het EMEA-managementteam zat. Daarvoor was hij bij Shared Medical Systems actief in de Europese verzekeringssector. Ook bekleedde hij verschillende senior managementposities bij Digital Equipment Corporation.

‘Momenteel is de algemene bedrijfscultuur sterk gericht op transparantie en speelt de introductie van de nieuwe boekhoudregels een centrale rol,’ aldus Kemme. ‘Bovendien moeten bedrijven steeds meer verantwoording afleggen aan hun investeerders. Om deze redenen moeten ze hun performance managementprocessen onder de loep nemen en dat biedt Cartesis een hoop perspectief. Ik ben dan ook enthousiast over deze nieuwe rol en de komende twee jaar zal ik samen met het Benelux-team gaan voor een koppositie op de business performance management markt, zodat die niet meer om ons heen kan.’

‘Kemme beschikt over bijna twintig jaar ervaring in de ICT-branche en is bekend in de markt,’ aldus Jacqueline de Rojas, VP EMEA Sales bij Cartesis. ‘Zijn brede ervaring en resultaatgedreven karakter passen perfect bij ons team. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Dave Cartesis’ groei in de Benelux markt kan waarmaken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/431796). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.