Managed hosting door True

Trend Micro benoemt Eva Chen tot CEO

 

De Raad van Bestuur van Trend Micro, leverancier van netwerkantivirus-, internetcontent-beveiligingssoftware en -diensten, heeft Eva Chen benoemd tot CEO en statutair directeur.

Voormalig bestuursvoorzitter en CEO Steve Chang, die het bedrijf 16 jaar geleden met Chen oprichtte, wordt full-time voorzitter van de raad van bestuur. Deze wijzigingen zijn sinds 1 januari 2005 effectief.

Deze wijziging is een voorbereiding op toekomstige groei, waarbij Chen zich maximaal kan concentreren op de marktsegmenten die Trend Micro bedient. Chen zal de organisatie aanpassen aan het realiseren van die hoofddoelstelling. Chang blijft het aanspreekpunt voor klanten en partners en gaat zich verder bezighouden met het versterken van de wereldwijde zichtbaarheid en herkenbaarheid van het bedrijf. Daarnaast geeft hij leiding aan de uitbreiding van de consumentenactiviteiten in markten buiten Japan.

Chen was vanaf mei 1988 executive vice-president en werd in 1996 CTO. Tijdens de opkomst van het internetgebruik leidde zij de Trend Micro en de markt weg van de focus op client-gebaseerde virusscans. De combinatie van dit inzicht en de marktfocus resulteerde in de introductie van Trend Micro InterScan VirusWall, het eerste antivirusproduct voor de internetgateway.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/430641). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.