Managed hosting door True

Altiris neemt Tonic Software over

 

Altiris, leverancier van oplossingen voor IT lifecycle beheersoftware, heeft Tonic Software overgenomen, een private onderneming en leverancier van beheersoftware voor webapplicaties.

De overname betekent voor Altiris een uitbreiding van zijn capaciteiten op het gebied van servermonitoring en diagnose. Altiris biedt zo extra toegevoegde waarde voor het IT lifecycle beheer van servers en clients in heterogene omgevingen. Financiële details van de overname worden niet bekend gemaakt.

Greg Butterfield, president en CEO van Altiris: ‘De technologie van Tonic Software maakt het voor Altiris mogelijk problemen met software-applicaties te identificeren, op te lossen en te voorkomen voordat eindgebruikers en bedrijfsprocessen erdoor gehinderd worden. Met deze aankoop laat Altiris zien gebruikers te blijven ondersteunen bij het verlagen van de kosten van het beheer van hun IT-bezittingen. Bedrijven kunnen een snelle ROI bereiken door de heterogene monitoring- en diagnosemogelijkheden.’

Butterfield vervolgt zijn verhaal: ‘Dynamische server provisioning, het snel opnemen van servers in de IT-infrastructuur, is onmisbaar voor bedrijven nu ze steeds meer toegaan naar een real-time infrastructuur. Het monitoren van servers is de technologie die dit mogelijk maakt en die vormt de basis voor het dynamische server provisioning model.’

Met de technologie van Tonic heeft Altiris nu ook een applicatie voor het beheer van J2EE- en .NET Web-omgevingen. De Tonic-technologie wordt geïntegreerd in het bestaande servermanagement-aanbod van Altiris. Daarnaast wordt de technologie gebruikt om een op zich zelf staande monitoring-oplossing te bieden voor middelgrote tot grote ondernemingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/430100). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.