Managed hosting door True

Izecom benoemt sales director worldwide sales

 

Het Nederlandse softwarebedrijf Izecom heeft Godfried Boogaard benoemd tot sales director worldwide sales.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor de wereldwijde sales van de oplossingen die het bedrijf ontwikkelt en levert voor de versleuteling en ondertekening van e-mail. In dit kader gaat Boogaard een partnerprogramma opzetten voor (security) resellers en sales en technology partners.

Boogaard heeft ruime internationale ervaring op het gebied van sales en marketing. Een belangrijk deel van zijn werkzame leven was hij actief in de beveiliging van internetverkeer. Boogaard was medeoprichter en CCO van CleanPort, een Nederlandse leverancier van managed email-filtering. Bij dit bedrijf was hij verantwoordelijk voor de opzet en uitbouw van de channel sales en richtte hij zich op het sluiten van samenwerkingsverbanden binnen de technologiemarkt. Daarvoor was Boogaard channel director bij managed email security-leverancier MessageLabs.

Boogaard zegt over zijn benoeming: ‘Izecom is een ambitieuze organisatie die actief is in een marktsegment met een enorme potentie. De hoeveelheid e-mail die dagelijks verstuurd wordt, blijft toenemen. En ook de zakelijke toepassingsgebieden blijven zich uitbreiden. Al deze digitale datastromen vragen om oplossingen om vertrouwelijke gegevens op een betrouwbare en maximaal beveiligde manier te versturen. Het is een enorme uitdaging om deze oplossingen samen met partners op wereldwijde schaal aan de man te brengen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/429713). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.