Managed hosting door True

Gerhard Watzinger nieuwe CEO bij CBI

 

Control Break International (CBI), ontwikkelaar van de SafeBoot beveiligingsoplossingen, heeft Gerhard Watzinger benoemd tot CEO.

Gerhard Watzinger zal verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde bedrijfsactiviteiten van CBI. Watzinger is de voormalige COO en lid van de board of directors van CBI.
Watzinger heeft meer dan twintig jaar ervaring in de IT-industrie en uitgebreide kennis opgebouwd. Zo heeft hij grote successen gevierd met internationale bedrijven in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Azië.

‘Ik ben zeer vereerd CEO te zijn van een bedrijf dat encyptie-technologie ontwikkelt, die iedere dag door miljoenen mensen wordt gebruikt,’ zegt Watzinger. ‘Wat betreft CBI, een goede basis is er. De werknemers zijn zeer gedreven en de technologie is uitstekend. Dit zijn grote voordelen voor onze klanten.’

Voor Watzinger bij CBI kwam, was hij CEO van Mascot Systems, een holding voor de eServices-markt. Tegenwoordig staat Marscot bekend als iGate Capital Corp. Van 1991 tot 1996 heeft Watzinger verscheidene posities bekleed binnen APT International. Zo was hij onder meer president en CEO van APT en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Europa en de VS. Watzinger is tevens partner geweest in Price Waterhouse’s Europees IT-management en senior vice president bij Capgemini International.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/429024). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.