Managed hosting door True

3Dlabs stelt Avnet aan als nieuwe distributeur

 

3Dlabs, leverancier van professionele beeldverwerking, heeft aangekondigd dat Avnet Technology Solutions wordt aangesteld als distributeur voor de Benelux.

Avnet zal het volledige assortiment Wildcat grafische kaarten aanbieden, met inbegrip van de Wildcat Realizm 100 en 200, de bekroonde hoogwaardige AGP-oplossing, en de Wildcat Realizm 800, de eerste PCI-express-oplossing van 3Dlabs. 3Dlabs is voor 100 procent dochtermaatschappij van Creative Technology.

‘Deze distributieovereenkomst met Avnet maakt deel uit van onze inspanningen om de wederverkopers en eindgebruikers in de Benelux te laten profiteren van de voordelen van onze Wildcat kaarten,’ aldus Tim Lewis, marketing director 3Dlabs EMEA. ‘We hebben onlangs een lokale account manager voor de Benelux aangesteld, die operationeel is vanuit ons kantoor in België. In combinatie met de aanstelling van een sterke distributiepartner als Avnet geeft dit ons een uitstekende positie om de markt uit te breiden.’

Niels Vrijken, Benelux product manager voor de VDS-afdeling van Avnet licht toe: ‘3Dlabs maakt bekroonde grafische kaarten voor professionals actief in sectoren zoals Digital Content Creation, Computer Aided Design, Visualisatie en Simulatie. Dit bedrijf is dé marktleider in zijn segment, zodat wij onze klanten de beste grafische 3D-versnellers kunnen aanbieden. Bij Avnet Technology Solutions richten wij ons specifiek op dit soort markten, die meer technische expertise en marktkennis vergen. Avnet heeft de juiste achtergrond op het gebied van verkoop en marketing om 3Dlabs te helpen op de Benelux-markt. Avnet is een uitstekende distributiekeuze voor 3Dlabs.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/428400). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.