Managed hosting door True

Access Distribution haalt nieuwe pre sales engineer

 

Access Distribution, distributeur van complexe IT-oplossingen en -diensten, heeft Lukas Kortenhorst aangesteld als pre sales engineer.

In deze functie zal Kortenhorst, die voorheen werkzaam was bij Sun Microsystems, verantwoordelijk zijn voor de technische ondersteuning van partners. Kortenhorst richt zich hierbij in het bijzonder op de ondersteuning rondom de AMD-productlijn.

Kortenhorst werkte hiervoor als technical account manager bij Sun Microsystems Nederland. Hier was hij verantwoordelijk voor de technische verkoopondersteuning in de gebieden onderwijs, onderzoek, openbare voorzieningen en wetenschap. Voor deze functie was Kortenhorst technology engineer bij Sun en technical support supervisor EMEA bij Cobalt Networks. Kortenhorst heeft ervaring met de AMD-, Sun- en Redhat-productlijn.

Kortenhorst: ‘Access Distribution gaat zich sterk richten op het in de markt zetten van de hele Sun/AMD Opteron-productlijn, met de nadruk op heterogene platform-ondersteuning. Ik ga hierin de technische verkoopondersteuning naar de partners toe voor mijn rekening nemen. Uiteindelijk is mijn overstap dus voor zowel Sun als Access Distribution gunstig. Ik blijf werkzaam in het Sun-kanaal met een zeer sterke focus op een productlijn waar zowel Sun als AMD een enorme groei uit verwachten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/418887). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.