Managed hosting door True

FileMaker benoemt nieuwe vice president software

 

FileMaker, leverancier van de gelijknamige databasesoftware, heeft Simon Thornhill benoemd tot vice president software-ontwikkeling.

In deze functie is Thornhill verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de FileMaker-software naar de volgende versie. Thornhill heeft meer dan twintig jaar ervaring in de software-branche. In zijn vorige functie bij Borland Software was Thornhill twaalf jaar werkzaam als vice president en general manager van de .NET-groep en van de RAD-groep (Rapid Application Development). Daarnaast was Thornhill directeur ontwikkeling van Borland’s Windows-productreeks. Thornhill heeft daarvoor diverse functies bekleed bij Ashton-Tate (Verenigd Koninkrijk) en Lotus Development Corporation.

‘Dit jaar hebben we de geslaagde FileMaker 7-introductie achter de rug,’ zegt Dominique Goupil, president FileMaker. ‘Dit is het perfecte moment voor Thornhill om leiding te gaan geven aan FileMaker’s ontwikkelafdeling. Thornhill heeft gedegen kennis van de behoefte van werkgroepmedewerkers en kan met zijn deskundigheid de FileMaker-producten naar de volgende versie leiden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/418500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.