Managed hosting door True

NetScope HP Software Business Partner of the Year

 

In Nederland heeft NetScope de HP Software Business Partner of the Year Award gekregen.

Het bedrijf heeft gewonnen met een project voor de gemeente Arnhem, dat inzicht verschaft in de status, prestaties en beschikbaarheid van de IT-infrastructuur en IT-hulpbronnen van de stad. Een superieure kennis van HP OpenView en ook van Novell-omgevingen waren de belangrijkste factoren bij de keuze voor NetScope.

De HP Software Business Partner of the Year Awards voor EMEA gaan dit jaar naar 19 bedrijven. De winnende bedrijven maken nu deel uit van een inmiddels zevenjarige HP-traditie: erkenning van uitmuntende prestaties van de software-partnergemeenschap in EMEA.

‘Het jaar 2004 wordt gekarakteriseerd door diverse mijlpalen en doorbraken in HP’s software-activiteiten in EMEA, wat voor een flink deel te danken is aan de inspanningen van onze meest toegewijde partners,’ zegt Cesare Capobianco, senior vice president en general manager, Software Global Business Unit, HP EMEA.

De rode draad is dat de winnende organisaties beschikken over expertise van wereldklasse voor het implementeren van HP OpenView en HP OpenCall. HP OpenView is het hart van HP’s beheersoftwareportfolio en helpt het concept van ’IT als een dienst’ verwezenlijken. HP OpenCall is het toonaangevende platform voor de volgende generatie applicaties en oplossingen met spraakfunctionaliteit.

De overige winnaars zijn:
Cyprus: GCC Computer LTD; Denemarken: Kerfi Denmark A/S; Duitsland: Siemens Business Services GmbH & Co. OHG en ncc Consulting; Frankrijk: Artesys-Osiex; Griekenland: Synet S.A.; Israël: Xor; Italië: Betanet; Marokko: Munisys; Noorwegen: manag-E AS; Portugal: ParaRede; Rusland: IBS; Slowakije: Hermes Plus d.d. ; Spanje: ARISTA Ingenieria Tecnologica; Turkije: Telenity; Verenigd Koninkrijk: Partners in IT; Zweden: RTWC; Zwitzerland: Bechtle Data AG.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/417763). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.